Tu cum iti alegi firma cu care vrei sa calatoresti?

Cel mai important aspect este ca firma care efectueaza acest serviciu de transport, sa  fie aleasa cu multa atentie!

Toata lumea se intreaba de ce? Sunt foarte multe motive care argumenteaza aceasta afirmatie, asa ca cei la ZGR vi le vor prezenta pe toate mai jos:

Mijloacele cu care se efectueaza transportul:

Avand in vedere ca drumul pe care vreti sa il parcurgeti este destul de lung si doriti sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, microbuzele sau autocarele cu care se efectueaza transportul trebuie sa fie de ultima generatie. La ZGR beneficiezi de cele mai bune conditii in cele mai noi microbuze dotate cu: scaun individual si rabatabil, aer conditionat, sisteme audio video, wifi gratuit, etc.

Experienta soferilor:

Stim cat de importanta este siguranta fiecarei persoane pe tot parcursul drumului. De aceea la fiecare mijloc de transport dispunem de cate 2 soferi experimentati pentru a va deplasa in siguranta pana la adresa dorita.

Seriozitatea :

De cele mai multe ori majoritatea firmelor de transport fie ca de persoane sau colete nu se tin de cuvant asa cum v-au comunicat. Ca de exemplu nu va vor lasa la adresa dorita sau nu va vor ridica coletul de acasa. La ZGR transportul de persoane sau de colete se realizeaza de la adresa la adresa fara alte costuri suplimentare.

Prin urmare aceste aspecte trebuie urmarite de fiecare persoana care doreste sa calatoreasca sau care doreste sa trimita un colet, sa ajunga la destinatie rapid, in siguranta si la un pret foarte accesibil.

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp