Transport ( Romania ) Resita – Dusseldorf ( Germania )

Transport ( Romania ) Resita – Dusseldorf ( Germania )

Firma de transport Germania ZGR va ofera transport de la adresa la destinatie zilnic din Resita catre Dusseldorf si retur, alaturi de o echipa experimentata.

Calatoria se va desfasura cu microbuze moderne de ultima generatie conduse intotdeauna de 2 soferi profesionisti cu experienta in domeniu.

 

Curse ( Romania ) Resita – Dusseldorf ( Germania )

Punem la dispozitia calatorilor curse cu microbuze Resita Dusseldorf de la adresa la adresa  la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort.Aveti inclus in pretul biletului 40 kg bagaj plus alte bonusuri.

 

Bilet ( Romania ) Resita – Dusseldorf ( Germania )

Biletele de microbuz pentru traseul Resita Dusseldorf pot fi rezervate din timp pe siteul firmei iar orice detaliu legat de traseu, program, orar, preţ bilet de microbuz ( Romania ) Resita – Dusseldorf ( Germania ) putând fi obţinut imediat pe liniile telefonice puse la dispoziţia clienţilor 7zile/7, 24h/24.

Deoarece firma noastra de transport Germania ZGR ofera reduceri pentru anumite categorii de persoane, in cazul grupurilor de persoane, a copiilor sau a pensionarilor, pretul biletului de microbuz Resita Dusseldorf v-a fi stabilit telefonic.

Plecari ( Romania ) Resita – Dusseldorf ( Germania )

Firma noastra de transport ofera plecari cu microbuze  Resita – Dusseldorf si retur.

Transportul regulat cu plecari din Dusseldorf catre Resita în regim de linie continuă se adaugă celor efectuate în reţeaua regional de transport ce parcurge întreaga Europă, făcând din Zgr unul din jucătorii cheie pe piaţa locală de transport internaţional de persoane care oferă cele mai bune soluţii clienţilor săi în ceea ce priveşte costul şi disponibilitatea.

Specializati in transport international detinem un parc de  microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp