Transport persoane Resita Germania cu microbuze la adresa

Transport persoane Resita Germania

Pentru compania noastra, pasagerii sunt cei mai importanti, de aceea punem la dispozitie pe ruta Resita Germania microbuze sau autocare moderne conduse numai de soferi profesioniste pentru ca stim cat de importanta este siguranta.

Curse regulate pe ruta Resita Germania

ZGR ofera curse regulate pe ruta Resita Germania si retur. Firma noastra va pune la dispozitie autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu conditiile necesare dvs.De acum drumurile lungi nu mai reprezinta o problema pentru clientii nostri deoarece autocarele si microbuzele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. Iar datorita scaunelor rabatabile va veti simti odohniti.

Reduceri bilet Resita Germania

ZGR ofera cel mai bun pret in raport cu serviciile de pe piata transportului de persoane catre Germania. Clientii nostri se pot bucura de cele mai mari reduceri, atat elevii, studentii, pensionarii, grupurile formate din mai mult de trei persoane cat si clientilor fideli. Persoanele care aleg compania noastra vor fi preluate de la adresa si transportate la destinatia solicitata.

Bilet microbuz Resita Germania

Pretul unui bilet microbuz Resita Germania incepe de la 90 de euro. In acest pret este inclus un bagaj de mana pe care il puteti lua cu dvs in interior si un bagaj de 50 de kg, si o masa calda oferita la un restaurant aflat pe traseul nostru. Pretul biletului este in functie de distanta parcursa si de ziua in care doriti sa calatoriti.

Reșița este municipiul de reședință al județului Caraș-SeverinBanat, România, format din localitățile componente CâlnicCuptoareDoman, Reșița (reședința), Secu și Țerova, și din satul Moniom.

Transport Persoane Resita – Passau
Transport Persoane Resita – Regensburg
Transport Persoane Resita – Nurnberg
Transport Persoane Resita – Wurzburg
Transport Persoane Resita – Frankfurt
Transport Persoane Resita – Koln
Transport Persoane Bihor – Dusseldorf
Transport Persoane Resita – Duisburg
Transport Persoane Resita – Essen
Transport Persoane Resita – Dortmund
Transport Persoane Resita – Munhen
Transport Persoane Resita – Augsburg
Transport Persoane Resita – Ulm
Transport Persoane Resita – Stuttgart
Transport Persoane Resita – Mannheim
Transport Persoane Resita – Mainz
Transport Persoane Resita – Wiesbaden
Transport Persoane Resita – Koblenz
Transport Persoane Resita – Bonn
Transport Persoane Resita – Duren

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp