Transport persoane Prahova Germania

Transport persoane Prahova Germania

Microbuzele si autocarele firmei de transport ZGR ofera curse regulate pe ruta Prahova Germania, urmand un traseu sigur si cat mai scurt.

Noi stim cat de mult conteaza ca pasagerul nostru sa se simta cat mai confortabil pe un drum atat de lung, dar si in siguranta, de aceea punem la dispozitie microbuze de ultima generatie conduse numai de soferi profesionisti.

Germania reprezinta una dintre cele mai spectaculoase tari din Europa, de aceea este potrivita in interes de faceri sau petru o vacanta. La un drum atat de lung este necesar ca fiecare pasager sa se simta in maxima siguranta si cat mai confortabil.

Microbuz Prahova Germania

Pentru toate acestea ZGR Tour va ofera transport persoane Prahova   Germania, cu microbuze si autocare de ultima generatie, dar si transport colete de la adresa la adresa.

Plecari zilnice catre Germania

Efectuam plecari din Prahova catre Germania in fiecare zi de: Marti, Miercuri, Joi, Vineri, iar cursele retur sunt programate pentru: Luni, Sambata si Duminica.

Bilet autocar Prahova  Germania

Multi dintre romani prefera ca mijloc de transport autocarul, deoarece pretul este mult mai accesibil, folosim trasee cat mai scurte pentru ca stim cat de pretios este timpul si nu in ultimul rand preluam clientii direct de la adresa.

Pentru rezervare bilet din judetul Prahova  catre orice localitate din Germania sau pentru mai multe informatii suplimentare legate de alte localitati, ZGR Tour va sta la dispozitie la numerele afisate pe site.

Prahova este un județ aflat în regiunea istorică Muntenia din România. Este al treilea cel mai populat județ din România, după București (oraș aflat în vecinătatea sa) și județul Iași, deși este doar al 33-lea din țară ca suprafață.

Transport Persoane Prahova – Passau
Transport Persoane Prahova – Regensburg
Transport Persoane Prahova – Nurnberg
Transport Persoane Prahova – Wurzburg
Transport Persoane Prahova – Frankfurt
Transport Persoane Prahova – Koln
Transport Persoane Prahova – Dusseldorf
Transport Persoane Prahova – Duisburg
Transport Persoane Prahova – Essen
Transport Persoane Prahova – Dortmund
Transport Persoane Prahova – Munhen
Transport Persoane Prahova – Augsburg
Transport Persoane Prahova – Ulm
Transport Persoane Prahova – Stuttgart
Transport Persoane Prahova – Mannheim
Transport Persoane Prahova – Mainz
Transport Persoane Prahova – Wiesbaden
Transport Persoane Prahova – Koblenz
Transport Persoane Prahova – Bonn
Transport Persoane Prahova – Duren

 

 

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp