Transport persoane Piatra Neamt Germania

Transport persoane Piatra Neamt Germania

Firma noastra de transport persoane va ofera o calatorie placuta si in siguranta catre cele mai importante orase ale Germaniei. Efectuam curse regulate Piatra Neamt Germania in fiecare zi a saptamanii si retur. ZGR pune la dispozitie microbuze si autocare moderne conduse numai de soferi profesionisti. Pentru noi, dvs sunteti cei mai importanti, de aceea ne dorim sa beneficiati de o calatorie confortabila si cel mai important, in cea mai mare siguranta.

Alaturi de compania noastra beneficiati de cele mai accesibile preturi. Acestea difera in functie de distantele parcurse si de zilele in care se vor efectua cursele. Pretul unui bilet este cuprins intre 90 de euro si 120 de euro.

Microbuz Piatra Neamt  Germania

Foarte multi romani prefera ca mijloc de transport microbuzul sau autocarul deoarece este cel mai sigur mod de a  calatori pe o distanta atat de mare, pretul biletului este foarte accesibil pentru toate buzunarele, iar timpul conteaza cel mai mult.

Bilete autocar Piatra Neamt Germania

ZGR ofera cel mai bun pret in raport cu serviciile de pe piata transportului de persoane, de aceea oferim reduceri nu doar elevilor si studentilor, ci si mai ales clientilor fideli dar si grupurilor formate din cel putin trei persoane.In plus este inclus in pret si o masa calda dar si un bagaj de 50 de kg.

Firma noastra de transport cu microbuzul Piatra Neamt Germania va sta la dispozitie de luni pana duminica. De aceea daca doriti informatii suplimentare sau sa rezervati bilet ne puteti contacta la numerele afisate pe site.

Piatra Neamț este municipiul de reședință al județului Neamț, Moldova, România, format din localitățile componente Ciritei, Doamna, Piatra Neamț (reședința) și Văleni. Situat pe valea Bistriței, în nord-estul României, orașul avea la nivelul anului 2011 o populație de 85.055 de locuitori. În Piatra-Neamț se află sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est.[4]

Transport Persoane Piatra Neamt – Passau
Transport Persoane Piatra Neamt – Regensburg
Transport Persoane Piatra Neamt – Nurnberg
Transport Persoane Piatra Neamt – Wurzburg
Transport Persoane Piatra Neamt – Frankfurt
Transport Persoane Piatra Neamt – Koln
Transport Persoane Piatra Neamt – Dusseldorf
Transport Persoane Piatra Neamt – Duisburg
Transport Persoane Piatra Neamt – Essen
Transport Persoane Piatra Neamt – Dortmund
Transport Persoane Piatra Neamt – Munhen
Transport Persoane Piatra Neamt – Augsburg
Transport Persoane Piatra Neamt – Ulm
Transport Persoane Piatra Neamt – Stuttgart
Transport Persoane Piatra Neamt – Mannheim
Transport Persoane Piatra Neamt – Mainz
Transport Persoane Piatra Neamt – Wiesbaden
Transport Persoane Piatra Neamt – Koblenz
Transport Persoane Piatra Neamt – Bonn
Transport Persoane Piatra Neamt – Duren

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp