Transport persoane Buftea Germania

Transport persoane si colete pe ruta Buftea Germania

ZGR ofera curse regulate de transport persoane si colete pe ruta Buftea Germania si retur.Alaturi de noi ajungi in siguranta si rapid la adresa aleasa de dvs la cele mai mici preturi. De reducerile noastre pot beneficia elevii, studentii, grupurile de persoane si clientii fideli.Oferim transport de persoane, colete dar si auto pe platforma de la adresa la adresa.

Foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport microbuzul sau autocarul. O astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. Pretul biletului este accesibil pentru toate buzunarele, timpul este pretios pentru fiecare de aceea nu ne abatem de la drum, iar cursele le facem de la adresa la adreesa. Oferim cel mai bun confort clientilor nostri, de aceea punem la dispozitie microbuze si autocare moderne si confortabile pentru drumuri lungi.

Bilete Buftea Germania

Daca achizitionati bilet microbuz Buftea Germania prin firma noastra veti beneficia de cele mai bune reduceri si o masa gratuita la un restaurant linistit.

ZGR Tour ofera cel mai bun pret in raport cu serviciile de pe piata transportului de persoane, de aceea oferim reduceri nu doar elevilor si studentilor, ci si mai ales clientilor fideli dar si grupurilor formate de mai mult de trei persoane.In plus este inclus in pret si o masa calda dar si un bagaj de 50 de kg.

Transport cu autocarul Buftea  Germania

Firma noastra de transport cu microbuze Germania va sta la dispozitie de luni pana duminica. De aceea daca doriti informatii suplimentare sau sa rezervati bilet ne puteti contacta la numerele afisate pe site.

Buftea este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România, format din localitatea componentă Buftea (reședința), și din satul Buciumeni. Localitatea se află în vecinătatea nord-vestică a municipiului București, fiind un oraș-satelit al Capitalei

 

Transport Persoane Buftea – Passau
Transport Persoane Buftea – Regensburg
Transport Persoane Buftea – Nurnberg
Transport Persoane Buftea – Wurzburg
Transport Persoane Buftea – Frankfurt
Transport Persoane Buftea – Koln
Transport Persoane Buftea – Dusseldorf
Transport Persoane Buftea – Duisburg
Transport Persoane Buftea – Essen
Transport Persoane Buftea – Dortmund
Transport Persoane Buftea – Munhen
Transport Persoane Buftea – Augsburg
Transport Persoane Buftea – Ulm
Transport Persoane Buftea – Stuttgart
Transport Persoane Buftea – Mannheim
Transport Persoane Buftea – Mainz
Transport Persoane Buftea – Wiesbaden
Transport Persoane Buftea – Koblenz
Transport Persoane Buftea – Bonn
Transport Persoane Buftea – Duren

 

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp