Transport colete Targu Jiu Germania la adresa

Vreti sa trimiteti sau sa primiti colete Deva Germania de la familie sau prieteni ? Alege serviciul nostru de coletarie direct la adresa dorita in Germania si vor ajunge la timp si in siguranta.

Firma curierat pe ruta Targu Jiu – Germania si retur

Desi oferim servicii de calitate la preturile cele mai accesibile, punem la dispozitie numeroase avantaje care vor face diferenta fate de alte firme de transport.

Va oferim solutii de curierat door to door din Targu Jiu catre Germania si retur din Germania catre Targu Jiu. Preluam colete, pachete, bagaje, mobila precum si alte obiecte personale.

Pretul transportului variaza in functie de distanta, greutate si volumul marfii.

 Contacteaza-ne si rezerva livrarea chiar acum!

Coletarie Targu Jiu Germania

Ce trebuie sa stii despre serviciul nostru de curierat Targu Jiu Germania

  1. Noi preluam coletele direct de la adresa ta si le livram destinatarului intr-un timp cat mai scurt si in siguranta.
  2. In comparatie cu alte firme de transport, costurile serviciilor noastre sunt sub nivelul pietei. De asemenea nu platesti pentru distanta, ci pentru greutatea si dimensiunile coletului.
  3. Cu noi coletele ajung mereu la timp si in siguranta. Atat rutele flexibile cat si experienta angajatilor nostri, sunt doua avantaje care ne fac sa evitam intarzierea livrarilor.
  • Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le luam in considerare in efectuarea transportului de colete in Germania, este siguranta. Poti transporta cu incredere articole fragile sau electronice, deoarece ne vom asigura ca acestea ajung intacte la destinatar.
  • Daca vreti sa trimiteti un colet, va punem la dispozitie curse saptamanale pe ruta Romania – Germania si retur. Rezerva acum un loc pentru coletul tau in urmatoarea cursa catre Germania.

ZGR este o companie cu experienta de peste 8 ani in domeniul transporturilor international si oferim servicii profesionale de transport colete Romania Germania si retur Germania Romania la preturile cele mai avantajoase pentru toate buzunarele.Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp