Transport colete Romania Germania

Trimiteți sau primiți un colet de la rude, prieteni sau parteneri de afaceri?

Prin serviciul nostru de coletarie pachetele sau coletele dumneavoastră ajung la timp și în siguranță la destinație! Suntem una dintre cele mai eficiente solutii pentru transportul coletelor in afara tarii datorita serviciului door-to-door care va scuteste timp si bani.

De la adresa la adresa

Transport Rapid

Asigurarea pachetului

Transport colete Germania - Romania

Transportam colete in cele mai importante zone din Germania cu livrare direct la adresa.

Dispunem de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene.

Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, dovada acestui fapt fiind miile de clienti multumiti de-a lungul timpului.

Trimite un colet din Romania catre Germania, celor dragi plecati in strainatate. Datorita nevoile romanilor plecati in Germania dar si a celor din tara am dezvoltat acest serviciu de livrare a coletelor pentru a fi mai eficienti in procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Germania sau  colectare si livrare door-to-door a coletelor din Germania in Romania.

Astfel orice colet trimis cu ZGR va beneficia atat de livrarea direct la adresa cat si de preluarea de la punctul stabilit de comun acord.

STATISTICI CU CARE NE MANDRIM..

25000+

COLETE LIVRATE

5+

MICROBUZE

9900+

DESTINATII

180+

SCRISORI DE MULTUMIRE

Coletarie door to door Romania - Germania

>>> Noi transportăm pentru dumneavoastră:

Pachete și o mare diversitate de bunuri la cerere "de la adresa la adresa"

TOP
ROMANIA 0729 88 44 45
GERMANIA 0049 152 154 75 266