fbpx

Transport colete Germania

Trimiteți sau primiți un colet de la rude, prieteni sau parteneri de afaceri?

Prin serviciul nostru de coletarie pachetele sau coletele dumneavoastră ajung la timp și în siguranță la destinație! Suntem una dintre cele mai eficiente solutii pentru transportul coletelor in afara tarii datorita serviciului door-to-door care va scuteste timp si bani.

De la adresa la adresa

Transport Rapid

Asigurarea pachetului

Colete Germania - Romania

Transportam colete in cele mai importante zone din Germania cu livrare direct la adresa.

Dispunem de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene.

Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, dovada acestui fapt fiind miile de clienti multumiti de-a lungul timpului.

Trimite un colet din Romania catre Germania, celor dragi plecati in strainatate. Datorita nevoile romanilor plecati in Germania dar si a celor din tara am dezvoltat acest serviciu de livrare a coletelor pentru a fi mai eficienti in procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Germania sau  colectare si livrare door-to-door a coletelor din Germania in Romania.

Astfel orice colet trimis cu ZGR va beneficia atat de livrarea direct la adresa cat si de preluarea de la punctul stabilit de comun acord.

STATISTICI CU CARE NE MANDRIM..

25000+

COLETE LIVRATE

5+

MICROBUZE

9900+

DESTINATII

180+

SCRISORI DE MULTUMIRE

Coletarie door to door Romania - Germania

Coletarie internationala cu preluare si livrare in Romania pentru toata lumea

Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Cauți o soluție ieftină de livrări colete în Germania?

Nu mai căuta! ZGR.ro s-a specializat în livrări din ușă în ușă, pentru documente, colete și mobila, spre și de oriunde din Germania.

Poți compara prețurile și serviciile, iar apoi ai posibilitatea să comanzi curierul dorit extrem de simplu printr-un apel telefonic la numarul afisat pe site-ul nostru.

ZGR dispune de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene. Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, din acest motiv puteti fi siguri de corectitudinea si respectul de care TicTrans le da dovada fata de clienti.

Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, ZGR a devenit, treptat, printre cele mai cunoscute companii de transport colete din Romania, avand sute de clienti in fiecare luna.

Experienta in domeniu este inca un motiv in plus pentru care va puteti baza pe noi, atunci cand doriti sa transportati sau aveti de primit un colet din Europa.

Orasele din Germania in care transportam colete

Oferim servicii de transport tur/retur colete in urmatoarele orase din Germania: Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

TOP