Transport Colete Germania

Va putem ajuta sa trimiteti colete din ursa in usa pentru prieteni sau rude !


Prin serviciul nostru de coletarie pachetele sau coletele dumneavoastră ajung la timp și în siguranță la destinație!

Va oferim cele mai eficitente solutii de transport al coletelor in afara tarii noastre datorita sistemului door to door care va scuteste de timp si cheltuieli suplimentare.

Rezervat-ti transportul coletului catre si din Germania

Contacteaza-ne acum si te vei convinge inca de la prima discutie !

Colete Germania - Romania

Efectam transport de colete de la adresa la adresa ( door to door ) in cele mai importante zone din sudul si sud-vestul Germaniei, dar si in anumite zone din Nord sau centru.

Avem la dispozitie dotarile necesare in ceea ce priveste logistica pentru a va pune dumneavoastea ( clientilor ) la dispozitie acest servicu de coletarie de o calitate ireprosabila, la standarde europene.

Ne mandrim cu o echipa serioasa si cu experienta in serviciile de coletarie internationala, aceste lucruri fiind confirmate multumirea sutelor de clienti.

Am tinut cont de la inceput de necesitatile celor plecati departe de tara, in Germania, Austria, Belgia sau Olanda si am pus la punct un serviciu de livrare colete din usa in usa cu preluare si livrare in fiecare zi pentru a creste efiecienta si a reduce asteptarile clientilor.

Colectarea din Germania se face in zilele de Marti – Miercuri si Vineri iar preluarea din Romania a coletelor in zilele de Luni – Marti – Sambata – Duminica.

Coletarie door to door Romania - Germania

Coletarie internationala cu preluare si livrare in Romania

Solutia rapida, ieftina si de calitate pentru coletarie Germania ?

Echipa ZGR.ro a devenit experta in livratul coletelor, a mobilei sau altor pachete din Romania in Germania sau din Germania in Romania de la adresa la adresa

Garantam corectitudinea serviciilor si preturi mai mici decat concurenta, ceea ce inseamna ca pentru a trimite un colete celor dragi plecati in Germania nu trebuie decat sa ne apelezi la numarul de telefon de pe site-ul nostru.

Am ajuns la aproape 3 ani de eperienta in care am invatat ca seriozitatea este cheie succesului. In acest mod am reusit sa urcam treptat printre companiile deja consacrate in domeniu si ne mandrim cu sute de clienti multumiti in fiecare luna care apeleaza la serviciile ZGR.ro

Orasele din Germania in care transportam colete

Oferim servicii de transport tur/retur colete in urmatoarele orase din Germania:

Acceptăm orice colet care conține produse ce nu încalcă reglementările UE sau nu sunt supuse legislației penale.
Cele mai importante produse dintre cele interzise sunt: ​​medicamente, substanțe stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecuri cu valoare, metale și nestemate, bijuterii, arme sau cuțite, inclusiv obiecte decorative, animale vii, inclusiv orice aliment perisabil de origine animală sau vegetală, băuturi alcoolice, țigări sau produse din tutun.

Înainte de a-l ambala, trebuie să vă asigurați că îl împachetați într-un carton sau dacă nu , atunci contidia este de a fi sigilat bine. În mod similar, la ambalare, trebuie să luați în considerare utilizarea hârtiei de ambalare cu bule sau a materialelor speciale pentru protecția internă a articolelor ambalate. Fiecare pachet trebuie sigilat și aplicat cu numele și adresa destinatarului și expeditorului.

Nu avem stabilita o limita de greutate maxima a coletelor sau a lucrurilor voluminoase, ba din contra, oferim preturi avantajoase negociate telefonic pentru greutati insemnate.
Pentru coletele mici de pana in 40 kg, avem un minim de 40 euro / coletul, iar ce depaseste aceste 40 kg se taxeaza conform tarifelor cu 1 euro / kg.
Pentru serviciile de pasageri din Germania, pot fi luate gratuit până la 40 kg de bagaje. Dacă greutatea depășește această greutate, va fi calculată ca 1 Euro / Kg
 
Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp