Transport colete Germania

Va putem ajuta sa trimiteti colete din ursa in usa pentru prieteni sau rude !

Prin serviciul nostru de coletarie pachetele sau coletele dumneavoastră ajung la timp și în siguranță la destinație! Va oferim cele mai eficitente solutii de transport al coletelor in afara tarii noastre datorita sistemului door to door care va scuteste de timp si cheltuieli suplimentare.

De la adresa la adresa

Transport Rapid

Asigurarea pachetului

Colete Germania - Romania

Efectam transport de colete de la adresa la adresa ( door to door ) in cele mai importante zone din sudul si sud-vestul Germaniei, dar si in anumite zone din Nord sau centru.

Avem la dispozitie dotarile necesare in ceea ce priveste logistica pentru a va pune dumneavoastea ( clientilor ) la dispozitie acest servicu de coletarie de o calitate ireprosabila, la standarde europene.

Ne mandrim cu o echipa serioasa si cu experienta in serviciile de coletarie internationala, aceste lucruri fiind confirmate multumirea sutelor de clienti.

Am tinut cont de la inceput de necesitatile celor plecati departe de tara, in Germania, Austria, Belgia sau Olanda si am pus la punct un serviciu de livrare colete din usa in usa cu preluare si livrare in fiecare zi pentru a creste efiecienta si a reduce asteptarile clientilor.

Colectarea din Germania se face in zilele de Marti - Miercuri si Vineri iar preluarea din Romania a coletelor in zilele de Luni - Marti - Sambata - Duminica.

 

STATISTICI CU CARE NE MANDRIM..

25000+

COLETE LIVRATE

5+

MICROBUZE

9900+

DESTINATII

180+

SCRISORI DE MULTUMIRE

Coletarie door to door Romania - Germania

Coletarie internationala cu preluare si livrare in Romania

Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Solutia rapida, ieftina si de calitate pentru coletarie Germania ?

Echipa ZGR.ro a devenit experta in livratul coletelor, a mobilei sau altor pachete din Romania in Germania sau din Germania in Romania de la adresa la adresa

Garantam corectitudinea serviciilor si preturi mai mici decat concurenta, ceea ce inseamna ca pentru a trimite un colete celor dragi plecati in Germania nu trebuie decat sa ne apelezi la numarul de telefon de pe site-ul nostru.

Am ajuns la aproape 3 ani de eperienta in care am invatat ca seriozitatea este cheie succesului. In acest mod am reusit sa urcam treptat printre companiile deja consacrate in domeniu si ne mandrim cu sute de clienti multumiti in fiecare luna care apeleaza la serviciile ZGR.ro

Orasele din Germania in care transportam colete

Oferim servicii de transport tur/retur colete in urmatoarele orase din Germania: Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

TOPCall Now Button+40729 88 44 45