Transport auto pe platforma Germania

Platforma Germania Romania

Transportul autovehicolului se face de la adresa spre destinatia specificata de client.
Incarcarea si descarcarea autoturismelor se face de catre personalul calificat al firmei noastre.

Deoarece punem un accent mare pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a echipamentelor și personalului, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesioniste de transport intern și internațional de mașini.

Oferim servicii de transport masini pe platforma saptamanal din oricare dintre tarile in care noi facem livrari si preluari atat dus cat si adus la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Serviciile de transport masini pe platforma se desfasoara in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari si soferilor atenti.

ZGR este partenerul tau atunci cand vrei sa transporti o masina, datorita rapiditatii, calitatii si seriozitatii cu care tratam fiecare client in parte.

Transport de masini din Germania in Romania

ZGR este printre singurele companii ce ofera servicii de transport masini direct la adresa clientului, acest lucru facilitand transportul masinilor avariate din strainatate. Apelati cu incredere la serviciile noastre si veti beneficia de garantia noastra privind siguranta masinii dumneavoastra. Oferim despagubiri in cazul pagubelor de orice fel.

Oferim cel mai rapid serviciu de transport autoturisme catre si din Romania la cel mai avantajos pret, transportam pe platforma proprie orice tip de autoturism. Consultati pagina de preturi pentru a afla mai multe detalii sau completati formularul de rezervare pentru a primi o oferta in acest sens.

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp