Preturi transport Germania​

Vezi mai jos lista de preturi

ZGR este firma de transport catre Germania, Belgia sau Olanda care va ofera cele mai bune preturi. 

Pretul pentru transportul pasagerilor este stabilit telefonic in cazul in care va incadrati in una din categoriile de persoane care beneficiaza de reduceri, pentru transportul pachetelor sau al marfurilor se poate obtine un pret redus fata de standard in cazul in care volumul este unul mare. 

Seriozitatea este principiul pe care ne-am fondat intreaga activitate in ideea de a multumi complet fiecare persoana care apeleaza la serviciile noastre.

Transport persoane

De la 100 € / persoana in functie de zona de plecare si destinatia dorita ! Se face reducere pentru cei care calatoresc in grup ( minim 4 persoane ) sau pentru copii.

Transport colete

Pretul coletelor este de 1 EURO / KG, minimum fiind 40 KG, ele sunt asigurate si transportate in cele mai bune conditii de transport. Pe langa acest lucru pretul acestora poate sa fie diferit in functie de zona din care este preluat si de zona la care va fi expediat.

Transport pe platforma

Tranportam masini pe platforma incepand de la 500 €, dar pretul difera in functie de modelul masinii, anul de fabricatie, greutatea sau destinatia aleasa.

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp