TRANSPORT ROMANIA GERMANIA
DE LA ADRESA LA ADRESA

Linia internationala de transport persoane, colete si autoturisme Romania – Germania Zgr.ro dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze cu capacitatea de 8+1 locuri conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti.

ClaudiuCEO
Depunem eforturi continue pentru a tine pasul cu schimbarea permanenta a pietei. Prin aceasta ne referim la costurile de transport care sunt in crestere si concurenta acerba. Suntem de parere ca alegand aceasta traiectorie nu doar ne mentinem pozitia pe piata ci o si imbunatatim. In acelasi timp, facem tot posibilul ca prin serviciile noastre sa ne mentinem clientii multumiti.

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii placute dus/intors in Germania direct la domiciliu.

Oferim servicii de transport international pe ruta ROMANIA – GERMANIA de o calitate ireprosabila pana la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Cele trei curse saptamanale de transport persoane Romania Germania se realizeaza la preturi rezonabile cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort .

DESPRE ZGR - TRANSPORT PERSOANE GERMANIA

Firma de transport persoane Germania ZGR pune la dispozitia dumneavoastra curse regulate cu plecare din Romania catre Germania cu traseul prin Austria. Compania noastra a fost infiintata in anul 2016 si ofera in prezent servicii de transport international de persoane de la adresa la adresa ruta Romania – Germania, precum si alte servicii de transport intern si international.

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in activitatea de transport persoane, colete si autoturisme pe ruta Romania Germania.

Serviciile noastre oglindesc cu acuratete modul nostru de lucru si gradul de respect pe care il acordam clientilor nostri. Asa cum vom stii sa ne respectam clientii, oferindu-le cele mai bune servicii, tot asa vom castiga si stima lor. Satisfactia clientului este indicatorul suprem al eficientei si eficacitatii noastre in incercarea de a oferi clientilor cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor lor.

ECHIPA NOASTRA

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Suntem o echipa de oameni cu multa experienta in domeniul transportului rutier. Soferii nostri sunt in permanenta instruiti sa respecte regulile de calatorie si de circulatie ale tarilor pe care le tranziteaza, astfel avem grija ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta.

preturi reduse

suport 24/7

Reduceri de pret

Punctuali si flexibili

INFORMATII DE CONTACT

ZGR TOUR

Ramnicu Sarat, Jud Buzau
Romania

Tel Romania: 0729 88 44 45
Tel Germania : 0049 152 154 75 266

Email: office@zgr.ro
Web: www.zgr.ro

STATISTICA ULTIMULUI AN

700000+

kilometri parcursi

1000+

CLIENTI MULTUMITI

7000+

LITRI DE COMBUSTIBIL

100+

NOPTI NEDORMITE
TOP
0729 88 44 45