De ce prefera romanii cursele cu microbuzul in schimbul avionului?

In ultimul timp transportul de la adresa la adresa este foarte cautat. Majoritatea romanilor aleg sa munceasca in alta tara deoarece salariul este mult mai mare. Cu toate acestea unul dintre obstacolele de a munci in alta tara este transportul catre acel loc de munca. De regula, romanii nu isi permit sa aleaga ca mijloc de transport avionul, de aceea apeleaza la transport persoane Germania de la adresa la adresa cu microbuzul.

Majoritatea firmelor care ofera servicii de transport Romania Germania si retur, nu au acest serviciu inclus de la adresa la adresa. Prefera sa lase pasagerii doar in anumite statii fixe sau chiar autogari pentru a nu pierde foarte mult timp pe traseu. Este greu mai ales pentru persoanele care nu au mai fost niciodata si nu cunosc limba nu se pot descurca sa ajunga la destinatia dorita. In special companiile care ofera acest serviciu sunt foarte cautate si foarte apreciate.

Ce iti poate oferi ZGR Tour !

ZGR Tour este o campaniei de transport international de persoane, colete si auto pe platforma, care le ofera intotdeauna clientilor sai numai servicii de calitate la preturi foarte accesibile. In special le ofera transport de la adresa pana la destinatia dorita fara alte costuri suplimentare, astfel scapa de grija unui alt mijloc de transport si de alti bani cheltuiti in plus.

Aceasta companie are o experienta de peste 10 in domeniul transportului international de persoane. Cursele catre Austria, Germania, Belgia sau Olanda se efectueaza numai cu microbuze de ultima generatie care sa le ofere clientilor o calatorie placuta si sigura pana la destinatie.

Pe tot parcursul calatoriei pasagerii pot folosi gratuit Wi-fi si prizele pentru a-si incarca telefoanele mobile. Fiecare calator isi poate lua cu el un bagaj in limita a 50 de kg. In timpul calatoriei vor exista pauze astfel incat fiecare calator sa se mai relaxeze. Calatoria o sa dureze cam 24 de ore, dar foarte mult depinde cat de aglomerat o sa fie pe drum sau in ce localitate trebuie sa ajunga. Fiecare cursa catre Germania sau Romania este efectuata numai de soferi profesionisti in acest domeniu.

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp