4 Motive sa trimiti colete in sau din Germania cu ZGR

Daca si tu ai de trimis un colet in Germania sau daca ai pe cineva drag care doreste sa-ti trimita un pachet, trebuie sa apelezi o firma serioasa de coletarie precum ZGR.  Este foarte important ca inainte de atrimite coletul sa teinformezi foarte bine in privinta firmei pentru a nu avea surprise precum sa nu ajunga coletul sau sa ajunga deteriorat.

Mai jos va vom prezenta motivele cele mai importante pentru care ar tribui sa apelati cu maxima incredere la serviciile noastre.

  1. Suntem o compania cu 10 ani de experienta in transportul international. Avand in vedere faptul ca am rezistat pe piata atata timp datorita seriozitatii noi va oferim si garantia produselor aflate in pachetele dumneavoastra. Mereu veti primi cate o chitanta pentru fiecare colet trimis. Acest aspect este foarte important si de luat in calcul.
  2. Preturile sunt foarte avantajoase pentru toata lumea. In general pretul unui colet se taxeaza cu 1 euro / kg, atata timp cat nu este vorba de obiecte mai voluminoase. Sunt preturi destul de accesibile in comparative cu alte firme mai mari care va pot taxa mult mai mult.
  3. Timpul de expeditie este foarte mic. Daca si tu ai de primit un colet prin ZGR, trebuie sa stii ca il vei primi in maxim 2 zile. Ne asiguram ca il vei primi cat de repede se poate, la un pret accesibil si intact. Este un motiv foarte important pentru ca tu sa apelezi la serviciile noastre de coletarie daca vrei sa trimitic colete catre Germania sau din Germania.
  4. Serviciul de coletarie este de la adresa la adresa. Coletele vor fii preluate direct de la expeditor si vor fii trimise exact la adresa specificata. Nu mai este nevoie sa te duci prin statiile autobuzului sa-ti iei coletul. Asta inseamna o firma adevarata de curierat.

Acestea sunt cele mai importante aspect pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand doriti sa trimiteti un pachet. Daca veti apela la serviciile noastre cu siguranta nu va vom dezamagi !

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp