Transport persoane Romania Germania

Transport persoane Romania Germania la adresa

Curse Romania - Germania cu microbuze si autocare

Transport persoane Germania zilnic

Firma de transport persoane Germania ZGR, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse regulate cu plecare din Romania. Cele trei curse de transport persoane Romania Germania si Germania Romania se realizeaza cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxim siguranta si confort .

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii placute dus/intors in Germania direct la DOMICILIU dorit. Microbuzul de transport persoane pentru cursa GERMANIA ROMANIA pleaca din Germania in ziua LUNI,MIERCURI,VINERI SI DUMINICA.

interior-custom-microbuz-transport-germania-zgr

Curse Regulate Romania Germania

Cursele regulate cu plecari din Romania catre Germania efectuate în regim de la adresa la adresa face din ZGR TOUR unul din jucatorii cheie pe piata locala de transport internaţional de persoane pe ruta Romania - Germania . pentru ca ofera cele mai bune solutii clientilor sai in ceea ce priveste costul, disponibilitatea si conditiile oferite.

Cursele sunt facute cu microbuze moderne, fiabile si confortabile. In pretul biletului de calatorie este inclus si bagajul clientului in limita a 40 de kg depozitat în compartimentul special.

Pachetul de servicii oferite de firma ZGR TOUR în domeniul transportului rutier international are la baza tendinta actuala de diversificare completata de personalizarea serviciilor in functie de doleantele si nevoile clienţilor.

Microbuze Romania Germania

Fie ca e vorba de transport cu microbuzul din Germania in Romania, de transport auto în regim de platforma, de curierat sau coletarie în regim door to door, firma noastra ofera acestor servicii specializate un caracter personalizat.

Compania noastra va ofera transport direct la adresa cu microbuze de ultima generatie dotate la standarde inaltedintre care enumeram : scaune rabatabile, aer conditionat, incalzire in scaune, prize individuale, sistem audiu video dar si altele.

Aveti asigurat un confort deosebit si o siguranta data de personalul nostru prietenos

Efectuam plecari zilnice din Romania catre Germania si retur

Transportul persoanelor si coletelor in Germania se face direct la adresa

Program transport persoane Romania Germania

ZGR pune la dispozitie clientilor sai curse zilnice catre Germania, confort si siguranta, pentru ca tu sa ajungi simplu si rapid la destinatie.

REDUCERI Bilet transport Germania :

In functie de perioada in care se fac achitarile de bilete pentru transportul de persoane Germania se pot acorda si reduceri suplimentare, dar si cele standar pentru pensionari, copii, studenti,clienti fideli, grupuri si pentru cei care suna la ZGR TOUR sau comanda biletele pe site-ul zgr.ro

 Transport in Germania - Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri importante, copiii intre 2 ani si 10 ani beneficeaza de 20  Euro reducere din pretul biletului de microbuz spre Germania.

În pretul biletului de transport in Germania mai sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 40  kg care se vor depozita in spatiul special amenajat pentru bagaje al microbuzului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dvs .

Calatorii dus intors Germania direct la adresa

Firma de transport persoane Germania ZGR TOUR are un portofoliu de oferte ce sunt în concordanta cu asteptarile consumatorilor combinand expertiza cu servicii de calitate în ofertele personalizate pentru toate segmentele de public.

Curse de autocar si microbuz Romania – Germania direct la adresa pe traseul:

Cursele cu microbuz Romania Germania

Daca va intrebati ce mijloc de transport prefera romanul pentru calatoriile in strainate trebuie sa stiti ca microbuzele si autocarele se afla in top.

De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. In primul rand pretul este unul mai mult decat accesibil, ceea ce are intotdeauna o mare importanta pentru buzunarele noastre. La fel de importanta si de atractiva este si posibilitatea de a vedea cu ochi de turist tot traseul parcurs de la domiciliu pana la destinatie. Apoi il reprezinta siguranta calatoriei, pentru clientii nostri punem la dispozitie autocare de la brand-uri puternice din domeniul transporturilor, precum Mercedes. Acestea dispun de un confort sporit iar fiecare calatorie va deveni o placere.

Germania este cu siguranta una dintre cele mai atractive destinatii din Europa atat din punct de vedere turistic, cat si profesional. Germania fascineaza prin peisaje precum coastele Marii Nordului si Marii Baltice, muntii Alpi, fluviul Rin a carei suprafata este de 865 kilometri, parcurile nationale si naturale, prin istoria de sute de ani, diversitatea culturala, dar si posibilitatile de construire a unei cariere profesionale de succes. Toate aceste aspecte au facut din Germania una dintre cele mai apreciate destinatii din Europa, dar si una dintre cele mai vizitate de catre romani in ultimii ani. Mai mult decat atat, tot in ultimii ani, companiile de transport au dezvoltat solutii de transport Romania Germania cu ajutorul microbuzelor si autocarelor sigure si avantajoase pentru ca orice persoana care isi doreste vizitarea acestei tari si nu numai sa se bucure de conditii premium la preturi pentru orice buzunar.

TOP
Romania
0729 88 44 45
Germania
0049 152 154 75 266