Transport persoane Iasi Germania

Transport persoane Iasi Germania

Cu ajutorul firmei ZGR aveti ocazia de a calatori in cele mai importante orase ale Germaniei, cu cele mai moderne microbuze si autocare, sigur si rapid la destinatia aleasa de dvs. Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de transport persoane Iasi Germania atat tur cat si retur.

Experienta acumulata de-a lungul timpului in transportul international de persoane ne-a determinat sa imbunatatim serviciile oferite, dar si sa tratam acest domeniu cu cea mai mare seriozitate.

Curse microbuz Iasi Germania

ZGR ofera curse regulate Iasi – Germania sigure si cat mai rapide. Cu noi ajungi direct la adresa solicitata cu cele mai moderne microbuze si autocare.

Oferim transport persoane si colete pe ruta Iasi Germania de la adresa la adresa la cele mai avantajoase preturi. Iar daca ti-ai achizitionat o masina si nu stii cu ce sa o aduci acasa? Noi suntem cea mai buna solutie deoarece avem transport auto pe platforma de la adresa la dresa la preturi accesibile.

Bilet microbuz Iasi Germania

Firma noastra ofera cel mai bun raport pret – servicii de pe piata transportului international de persoane. Persoanele care aleg compania noastra beneficiaza de reduceri mari de preturi. Traifele avantajoase va vor face cu siguranta sa achizitionati bilet microbuz Iasi Germania. Reducerile noastre vor fi pentru elevi, studenti, grupurilor formate din mai mult de trei persoane si mai ales clientilor fideli. Pretul unui bilet este cuprins intre 90 de euro si 120 euro.

 

Iașieste municipiul de reședință al județului cu același numeMoldovaRomânia. Iașiul a fost capitala Moldovei în perioada 15641859, una dintre cele două capitale ale Principatelor Unite între 1859 și 1862 și a fost reședința autorităților centrale ale Regatului României în timpul Primului Război Mondial în timpul ocupației germane a Bucureștiului.

Transport Persoane Iasi – Passau
Transport Persoane Iasi – Regensburg
Transport Persoane Iasi – Nurnberg
Transport Persoane Iasi – Wurzburg
Transport Persoane Iasi – Frankfurt
Transport Persoane Iasi – Koln
Transport Persoane Iasi – Dusseldorf
Transport Persoane Iasi – Duisburg
Transport Persoane Iasi – Essen
Transport Persoane Iasi – Dortmund
Transport Persoane Iasi – Munhen
Transport Persoane Iasi – Augsburg
Transport Persoane Iasi – Ulm
Transport Persoane Iasi – Stuttgart
Transport Persoane Iasi – Mannheim
Transport Persoane Iasi – Mainz
Transport Persoane Iasi – Wiesbaden
Transport Persoane Iasi – Koblenz
Transport Persoane Iasi – Bonn
Transport Persoane Iasi – Duren

Phone icon
0729 88 44 45
WhatsApp icon
Whatsapp